FO: Hyss i korall

Hyss

Hyss

Hyss

Tjoho! Som kanske en del märkt använder jag mig av Flickr för att hantera bilderna till bloggen. Det tråkiga är ju dock att bilderna då leder direkt till Flickr, och inte till en fin förstoring här på bloggen. Men, nu blir det andra bullar! Med lite fiffiga plugins kommer bilder som postas från och med nu vara klickbara utan att man behöver hamna på villovägar. Jösses vad bra! 🙂 Synd bara att det inte går med äldre bilder, men jag antar att man inte kan få allt.

Här kommer några nya foton på Hyss, denna gången i färg! Jag planerar en fotosession snart, kanske rentav idag, för lite gott och blandat: Lady Leksak, Hyss och Color Craving. Mönstret till Hyss publiceras i helgen!

***

Yay! As some of you may have noticed, I’m using Flickr to handle my photos for the blog. The frustrating thing though, is that the photos leads on to Flickr, instead of a nice lightbox here on the blog. But, now I’ve found a way to bypass that! With some neat plugins, every photo posted from now on will be click-able without leading people astray. Awesome! 🙂 Too bad it won’t work with older photos, but I guess that you can’t get everything.

Here are some new photos of Hyss, this time in color! I plan a photo session soon, maybe even today, for  Lady Leksak, Hyss and Color Craving. The pattern for Hyss will be published this weekend!


by

Tags:

Comments

2 responses to “FO: Hyss i korall”

  1. marremorr avatar

    SÅ fiiin! Skulle gärna sticka den här i vuxenstorlek!;0))

  2. Louise avatar

    Love this sweater. I’ll be looking for the pattern for sure!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *