Vid mysteriets slut…

TTL mystery

 

Jag har varit nästan klar med min Through the Loops mystery shawl från förra året ett bra tag nu – kanske börjar det bli dags att avsluta den sista spetskanten? 🙂

Jag har just stickat klart och blockat min vuxenversion av Juvel, så nu väntar jag bara på lite bra humör och fint väder för att ta lite foton. Det är bara tre dagar kvar av min praktik på sjukhuset, och jag längtar verkligen efter att få vara lite ledig!

***

I’ve been almost done with my Through the Loops mystery shawl from last year for quite a while now – perhaps I should get around to finishing the last lace section? 🙂

I’ve just finished and blocked my adult version of Juvel, so now I just need some good mood and good weather to take some photos. There’s only three days left of my internship at the hospital now, and I can’t wait for some time off!

 

TTL mystery

TTL mystery

 


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

3 responses to “Vid mysteriets slut…”

  1. Emilia avatar

    Blir jättesnygg – klart du ska sticka färdigt det sista nu!

  2. marremorr avatar

    Så fin den blir!=0)

  3. […] Heritage (white), Colinette Jitterbug (yellow) Needles: 3.5 mm Project time: 1 year! (Post #1, post #2) Ravelry project […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *