Framtid – shawl in progress!

Framtid

Häromdagen unnade jag mig ett besök till en av mina lokala garnaffärer, Deisy Design. Bland nystanen som fick följa med mig hem hittar vi bland annat denna underbart gröna ullblandning (nässlor!) av märket Onion. Jag har inte sett det tidigare, men är glad att jag gjorde det nu – garnet är fantastiskt fint att arbeta med! Mjukt, härlig känsla och bra maskdefinition. Jag har lagt upp för en sjal – jag vet inte än riktigt vart jag är på väg med den, men det är en stor del av det roliga med handarbete! Arbetsnamn: Framtid 🙂


The other day I indulged myself with a trip to one of my local yarn shop, Deisy Design. Among the skeins that got to come home with me, we can find this gorgeous green wool (and nettles!) mix from Onion. I’ve never seen it before, but I’m glad I did now – it’s an absolute treat to work with! Soft, great feeling and stitch definition. I’ve CO for a shawl – I’m not sure yet where I’m going with it, but that’s part of the crafting fun! Working name: “Framtid”, which is Swedish for “future” 🙂

Framtid

Framtid


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

2 responses to “Framtid – shawl in progress!”

  1. Emilia avatar

    Härligt med mjuka garner och att påbörja nåt som man inte riktigt vet hur det ska sluta – passande med namnet Framtid då !

  2. […] – Köpte det för att använda tillsammans med nässlegarnet, men tyckte sedan att de inte passade så bra ihop trots allt. Nu får det vänta på bättre […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *