FO: Jenny’s Faith shawl

Bah! Jag känner mig så sjuk! Det var ett tag sedan senast, men nu har jag fått en redig förkylning. Jag blir aldrig sjuk i ett par dagar heller, snarare runt två veckor. Ser ut som att jag kommer missa ett par dagar av min praktik i hemsjukvården.

Men, jag har haft tid att gå igenom lite foton från Augusti och September!

Här har jag äntligen avslutat min virkade Jenny’s Faith, som jag startade förra året. Har nu gett den till mor min i födelsedagspresent! 🙂

Det självrandande garnet är Fame Trend från Marks & Kattens, och den ljusrosa kontrasten är en silke/alpackablandning som jag inte minns namnet på just nu. Mönstret har lite fel här och där, men är roligt att virka – jag gillar att arbeta i olika riktningar; det ger lite omväxling. Ett roligt projekt!


Bah. I feel so sick! It’s been a while since last time, but now I’ve got the worst cold. I never get sick for a few days either, more like two weeks. Looks like I’ll be missing a few days of my current internship at home health care.

But, I’ve had the time to go through some photos from August and September!

Here I’ve finally finished up my crocheted Jenny’s Faith, that I started last year. I gifted it to my mother on her birthday! 🙂

The self striping yarn is Fame Trend from Marks & Kattens, and the light pink contrast is a silk/alpaca blend that I’ve forgotten the name of right now. The pattern has some kinks, but is fun to work – I love that it’s worked in different directions; it changes it up a bit. All in all, a fun project!

Shawl

Shawl

Shawl


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

2 responses to “FO: Jenny’s Faith shawl”

 1. Annette avatar
  Annette

  Can you send me the pattern for this shawl. I would love to make it for my Gram.

  Thanks so much.

  Annette

  1. madeleine avatar
   madeleine

   It’s not my pattern, Anette! It can be purchased on Ravelry! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *