Almost…

Shawl

Shawl

DSC05017 copy

Jag maskar äntligen av min Lilac Wish Lace sjal efter långa, långa varv… och titta så frustrerande. Jag vägrar skaffa ett till nystan – jag får helt enkelt hitta något liknande i min stash till den sista lilla biten. Sedan bara blockning kvar!


I’m finally binding off my Lilac Wish Lace shawl after some long, long rows… and look! Now that is just incredibly annoying. I refuse to get another skein – I’ll just have to find something similar in my stash for the last wee bit. And then on with blocking!


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

One response to “Almost…”

  1. […] har jag stickat klart min Lilac Wish spetssjal – jag lyckades hitta ett liknande nystan att avsluta avmaskningen med i garnhyllan. Jag tycker den blev riktigt fin – är väldigt nöjd med kombinationen av […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *