FO: Filtering Daylight shawl

Och medan vi ändå håller på, ytterligare en färdig sjal!

Jag försökte verkligen blocka ut min Filtering Daylight lite extra, men inte mycket framgång där. Den är så mycket mindre än jag hade tänkt mig! Jag har mer än hälften av min fina rosa Malabrigo Sock kvar. Meh. Jag antar att jag får spara den och använda som kontrast till något annat. Jag insåg för sent att mönstret var skrivet för ett lite tjockare garn. Ett riktigt intressant mönster, där man stickar från mitten och ut, men spetsen är ganska omständig utan vilovarv. Inte det mest avslappnade projektet. 🙂


And while we’re at it, another finished shawl!

I really tried to block some extra size out of my Filtering Daylight, but not much luck. It’s so much smaller than I’d expected! I got more than half of my beautiful pink Malabrigo Sock left over. Meh. I guess I’ll have to save that and use as a contrast with something else. I noticed too late that the pattern was written for sport weight yarn. It’s a really interesting pattern, working from the center and out, but the lace is really intricate with no rest rows. Not the most relaxing project. 🙂

Shawl

Shawl

Shawl


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

One response to “FO: Filtering Daylight shawl”

  1. Fiff avatar

    Åh, vad vacker den var!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *