FO: Skimmer

Skimmer

Ett annat projekt som jag också stickat klart och fick fotograferat samtidigt som Tundra är min Skimmer-kofta! Jag hade till och med ett par tights som matchade knapparna perfekt, heh!


Another project that I’ve also finished and got photographed at the same time as Tundra, is my Skimmer cardigan! I even got a pair of tights to perfectly match the buttons, heh!

Skimmer

Skimmer är vuxenversionen av Skimmer Mini, med några små ändringar – den här har 3/4-ärmar, en rundad halsringning och knappband som inte går hela vägen ner. Jag tycker det fungerade riktigt bra! Tyvärr gjorde jag fel och stickade upp en storlek mindre än jag hade behövt, så passformen är mer åtsittande än jag hade velat. Men, den kommer säkert passa senare. 🙂


Skimmer is the adult version of Skimmer Mini, with a few small alterations – this one has 3/4 sleeves, a rounded neckline, and button bands that doesn’t go all the way to the bottom. I think that worked out really well! Unfortunately I made a mistake and worked one size smaller than I need, so the fit it tighter than I wanted. But hey, it’ll probably fit later. 🙂

Skimmer

Garnet jag använt är den härliga Malabrigo Rios, färgen Arco Iris till kroppen, och Plomo till strukturen och kanterna. Arco Iris är väldigt ojämn i färningen – de 3 härvorna jag använde var alla väldigt olika, som du kan se här. Men, ändå nöjd med sluresultatet!


The yarn I’ve used is the wonderful Malabrigo Rios – colorway Arco Iris for the body, and Plomo for the structure and edgings. The Arco Iris is very uneven in the coloring – the 3 skeins I used were all very different, as you can see here. But, all in all, happy with the end result!

Skimmer

Många är upptagna med julklappshandarbete just nu, så mina teststickningar är inte fulla. Den som kan sticka efter engelskt mönster och är intresserad av att teststicka kan kolla in testtrådarna för både Skimmer och Tundra i min Ravelrygrupp. 🙂


Many are busy with Christmas crafting right now, so my test knits are not full. If you’re interested in test knitting you can check out the threads for both Skimmer and Tundra in my Ravelry group. 🙂


by

Tags:

Comments

4 responses to “FO: Skimmer”

  1. lilirious avatar

    LOVE the pattern and the pictures! <3

  2. Fiff avatar

    Fin! Och snygg frisyr!

  3. […] cowl, Harmoni kofta, Krydda kofta, Leksak Lady tunika, Leksak tunika/tröja, Skimmer Mini kofta, Skimmer kofta, Sommar kofta, Sommar Mini kofta, Juveler kofta, Liten babyminikofta, Hyss minikofta, Tundra […]

  4. […] är underbara Malabrigo Rios, som jag även använt tidigare till bland annat Sinnesfrid, Skimmer och Glöd. Denna färgen heter Ravelry Red, och har väntat i garnhyllan på just den rätta idén! […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *