Strönd vest

Strönd

Strönd

Strönd

Äntligen fick vi lite sol, så att jag kunde ordna fram lite foton på det jag håller på med. Jag har lagt upp för västen Strönd till min man – två gånger faktiskt, men när min garnaffär inte hade mer brunt inne bestämde jag mig för att börja om i mörkgrå Drops Nepal. Kommer använda en ljusare grå till kragen – försöker undvika en alltför stor kontrast, så att den kan användas med de flesta andra kläder.


Finally got some sunshine today, so I got the opportunity to take photos of what I’m working on! I’ve CO for a Strönd vest for my husband – twice actually, but when my yarn shop didn’t have any of the brown in stock I decided to start over in dark gray Drops Nepal. I’ll be using a lighter gray for the collar – trying to avoid a strong contrast so that it can easily be used with other sweaters.


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

One response to “Strönd vest”

  1. […] handgjorda julklappar har jag ändå hunnit med – fick äntligen gjort klart västen Strönd, precis i tid. Nu ska den bara blockas och […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *