Autumn colors!

Höstlöv

Höstlöv

Det är alltid så otroligt roligt att starta nya projekt! Jag hade en svacka i handarbetet under Septermber och Oktober, lusten liksom bara försvann för ett tag. Men nu är jag igång igen, med en hel hög nya idéer som jag vill jobba med! Tyvärr lyckades jag få en ganska ordentlig inflammation i högerhanden efter för mycket sittande vid datorn, men jag tror det börjar vända till det bättre.

Detta härliga garn är Malabrigo Rios i färgen Glazed Carrot. Jag var orolig för att den skulle vara för röd, men den är alldeles perfekt! Jag stickar på en lite annorlunda kofta i höstfärger – ska bli riktigt spännande att se hur det blir! 🙂


It’s always so much fun to start new projects! I had a slump in my crafting in September and October, the desire somehow just disappeared for a while. But now I’m back at it, with a whole bunch of new ideas that I want to work on. Unfortunately I managed to get a pretty bad inflammation in my right arm from sitting too much at the computer, but I think it has made a turn for the better.

This lovely yarn is Malabrigo Rios in colorway Glazed Carrot. I was worried that it would be too red, but it’s just perfect! I’m working on a slightly different cardigan in autumn colors – I can’t wait to see how it’ll turn out! 🙂


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

2 responses to “Autumn colors!”

  1. marremorr avatar

    Superhärlig färg! Ser fram emot den färdigstickad!;0)

  2. ~M~ avatar

    det är nog helt vanligt att det kommer tider då man inte har lust att handarbeta. Just nu är jag också inne på tiden med massor av ide’er och vill göra mer än jag har tid ti..
    orange färgen ser fin ut när den har lite ljusa stänk i sig också.
    trevligt veckoslut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *