Regn – a mystery?

Gissa vad jag möjligen arbetar med? Ett koftmysterium! Jag lyckades skissa upp någonting där mönstret verkligen skulle passa för att komma i ledtrådar. Jag hoppas verkligen att idén fungerar! Jag har stickat klart min egen “ledtråd #1”, och hade riktigt kul när jag gjorde det – nu behöver jag bara ta lite hemliga foton innan jag kan fortsätta med nästa del. Garnet jag använder är fantastiskt – Malabrigo Worsted (måste vara mitt favoritgarn numera!) i färgen Bobby Blue.


Guess what I might be working on? A cardigan mystery! I managed to sketch something up where the pattern would work so well coming in clues. I really hope it will work out! I’ve finished up my own “clue #1” now, and had a blast doing it – now I just need to take some secret photographs before I can continue with the next clue. The yarn I’m using is absolutely yummy – Malabrigo Worsted (this must be my favorite yarn by now!) in colorway Bobby Blue.

Regn

Missa inte heller att rösta på den nya Drops Vår/Sommarkollektionen! Jag är faktiskt imponerad av modellerna denna gång –  det finns en hel bunt som jag skulle vilja göra! 🙂

Några av mina favoriter:


Also, head over here to vote for the Drops Spring/Summer collection! I’m actually impressed by what they’ve come up with this time – there are so many designs in there that I’d like to make! 🙂

A few of my favorites:


Posted

in

, , , , ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *