Mint green & off white

Shawl

Nu efter det nya året började har jag unnat mig en hel del nytt och fint garn. Jag får nog införa köpstopp för mig själv tills jag har hunnit använda upp en del! 🙂 Införskaffade lite Sandnes Soft Alpakka i underbart mintgrönt (en ny färg tror jag – har inte sett den förut!) till en stor rätstickad sjal…


After the holidays I’ve treated myself to some new and nice yarn! I guess I’ll have to rein in those yarn crazy hands until I’ve actually used up some of it! 🙂 Got some Sandnes Soft Alpakka in this gorgeous mint green (I think it’s a new color – I’ve not seen it before!) for a large basic garter stitch shawl…

Drops cardi

… och lite bomullsgarn för en ny sommarkofta till mig själv. Planen var från början att sticka denna Dropskofta, som ser riktigt fin ut, men när jag lagt upp för att börjar och faktiskt tog en titt på själva mönstret, så insåg jag att det inte skulle vara så roligt att göra… Men, efter lite skissande har jag en ny plan! Jag ser fram emot att börja!


And some worsted weight cotton to make a new summer cardigan for myself. My original plan was to make this Drops pattern, which looked really pretty, but when I’d cast on I had an actual look at the pattern and knew it wouldn’t be very fun to make… But, after some sketching I have a new plan in mind! I look forward to get started!

 


Posted

in

, , , , , ,

by

Tags:

Comments

One response to “Mint green & off white”

  1. Annika GW avatar

    Spännande! Fina vårfärger. Längtar……! / Annika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *