Something lovely

Something lovely

Jag hade kikat på gratismönstret Something Lovely, och när jag såg denna tjockare alpacka i garnaffären visste jag att den skulle bli perfekt – Viking of Norway Eco-Alpaca i färg 407. Så otroligt fin! Kommer sticka snoddarna i vitt, eftersom jag inte fick tag i tillräckligt av en färg. Fantastiskt härligt att sticka med!


I’d been looking at the free pattern Something Lovely, and when I saw this bulky alpaca in the yarn shop I knew it would be perfect – Viking of Norway Eco-Alpaca in color 407. So darn pretty! I’ll be working the ties in white, though, since I couldn’t get enough of one color. It’s a treat to work with!

Something lovely

Something lovely


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

One response to “Something lovely”

  1. Emilia avatar

    Så mysig den ser ut när jag klickar vidare och garnet ser härligt ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *