Craft update, cardigan mysteries, and Coquettish

Pust! Veckan som varit har jag börjat med en ny praktikplacering, och tack och lov den sista för denna terminen. Även om det är otroligt intressant att vara ute så sliter det verkligen på både kropp och sinne med alla nya intryck och all information. Hur ska man orka vara trevlig 12 veckor i sträck? 🙂

Hur går det med handarbetandet? Jag har återupptagit någonting som jag sysslade väldigt mycket med när jag var yngre, nämligen korsstygnsbroderi! Det var många år sedan senast, och det känns riktigt roligt att ha några projekt på gång igen. Mer om dem och alla roliga tillbehör i ett annat inlägg!

Broderandet har stulit lite av tiden från stickandet och virkandet, men jag har allt några saker på gång ändå – en lättare sommarkofta i bomull saknar bara sin framkant, och en annan lite varmare kofta saknar bara sin andra ärm innan den är klar. Snart!

Jag har dessutom något roligt på gång – en mysteriekofta! 🙂
Jag håller just nu på med att kolla igenom mönstret tillsammans med några teststickare, och planerar att posta lite mer information närmare mitten av mars. Första ledtråden kommer i början av april, och jag hoppas att många kommer vara intresserade av att hänga på!

Garnet på bilderna är två härliga färger av Madeline Tosh Sport, som jag även använder till sjalarna Exploration Station och Leaf by leaf – dessa planerar jag att använda till den fina pullovern Coquettish!


Phew! The past week I’ve started a new internship, and thankfully the last one for this semester. Even though it’s very interesting to be out for real, it’s increadibly draining for both body and mind with all new impressions and information. How can you be nice to people 12 weeks in a row? 🙂

What about crafts? I’ve resumed something I did alot when I was younger – cross stitch embroidery! It’s been many years since, and feels great to have some projects going again. More about that and all the fun accessories in a different post!

Cross stitching have stolen some of the knit and crochet time, but I still have some things soon finished – a lighter summer cardigan in cotton needs a front edging, and a slightly warmer one needs it’s second sleeve before it’s done. Soon!

I also have something fun coming up – a mystery cardigan! 🙂
Right now I’m checking through the pattern with a few test knitters, and plan to post more information in the middle of March. First clue will be published in the beginning of April, and I hope there will be many interested in joining the fun!

The yarn in the photos are two colors of the lovely Madeline Tosh Sport, which I’m also using for the shawls Exploration Station and Leaf by leaf – these I plan to use for the beautiful pullover Coquettish!

DSC06302 copy

DSC06304 copy

DSC06306 copy

 

A sweater for next year

Another one I want to make

http://www.ravelry.com/patterns/library/windswept-4


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

One response to “Craft update, cardigan mysteries, and Coquettish”

  1. lilirious avatar

    lovely yarns! How nice to hear you’re back to cross stitching! It’s so relaxing isn’t it? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *