FO: Regn mystery cardigan – photos!

Det har varit underbart att se många hänga på min mysteriestickning av koftan Regn – och framför allt att se alla de olika versionerna. Ingen kofta är den andra lik, och jag har sett alla möjliga små modifikationer! 🙂

Här kommer till slut lite foton på min originalkofta, som jag lovade. Min stickades redan i december, och är stickad i Malabrigo Worsted. Färgen Bobby Blue som huvudfärg, och Apple green samt Sapphire green som kontraster.

Jag hoppas att ni tyckt att detta varit riktigt roligt! Vi får se när det blir dags för en ny mysteristickning igen! 🙂


It’s been wonderful to see so many tag along on my mystery KAL of the cardigan Regn – and most of all to see all the different versions. No cardigan is the same as another, and I’ve seen several fun modifications! 🙂

Here we finally have some photos of my original, as promised. I knitted mine already last December, and it’s worked in Malabrigo Worsted. The color Bobby Blue as main color, and Apple green plus Sapphire green as contrasts.

I hope you’ve really enjoyed this one! We’ll see when it’s time for another mystery knit again! 🙂

Regn mystery KAL

Regn mystery KAL

Regn mystery KAL

Regn mystery KAL

Regn mystery KAL

Regn mystery KAL

Regn mystery KAL

Regn mystery KAL

Regn mystery KAL

 


by

Tags:

Comments

2 responses to “FO: Regn mystery cardigan – photos!”

  1. Kelly avatar

    I love the colour of your cardigan and also the matching fingernail polish 🙂

  2. Emilia avatar

    Jättesnygg – gillar “trappstegen” där fram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *