FO: Gard crochet baby bib

Gard

Denna söta haklapp är ett resultat av mitt nuvarande virknings-sug! Gjord av eget mönster, som jag kommer kalla Gard (tänk Skydd). Testar mönstret nu – gjorde en andra version med modifikationer, men beslutade att den första blev bättre. Nu vill jag göra den i många olika färger! 🙂 Gratis mönster postas snart!

Garn: Tilda Multi, Svarta Fåret


This cute bib is a result from my recent crochet craze! Made from my own pattern, that I’m calling Gard (gard = skydd = protection). Testing out the pattern now – made a second one with mods, but decided the first version was better. Now I wanna make it in lots of colors! 🙂 Free pattern posted soon!

Yarn: Tilda Multi from Svarta Fåret

Gard

Gard

Gard


Posted

in

, , , , , ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *