FO: Home made baby nest

Home made baby nest

Hemmagjort babynäste! Billigaste madrassen till spjälsäng hos IKEA, skuren till en lagom stor oval. Med makens hjälp räknades det sedan ut hur stora bitar tyg som skulle klippas ut och sys ihop till fodralet – samma fina tyg som jag använde till amningskudden! Efter en liten kamp vid symaskinen fylldes kanten med stoppning från en slaktad kudde, och öppningen handsyddes. Bara att bädda med ett litet lakan, och vips har man en portabel bebissäng! 🙂


Home made baby nest! The cheapest baby bed mattress from IKEA, cut into a good size ellips. With my husbands help we did some math for how large pieces to cut out and sew for the casing – the same beautiful fabric that I used for the nursing pillow! After a small fight at the sewing machine I filled the eding with stuffing from a slaughtered pillow, and hand seamed the opening. Just to tuck in a small bed sheet, and voila – portable baby bed! 🙂

Home made baby nest

Home made baby nest

Home made baby nest


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

2 responses to “FO: Home made baby nest”

  1. Grahnslöjd avatar

    Ah, vad sött!! Och tyget är ju bara för fint!!! Hemmagjort är för övrigt bäst;)

  2. […] det blå och gröna! Och Kiwi verkar tycka om det! (Känner ni igen tyget jag använde till nästet och […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *