FO: Blanket

Klart! Mitt lapptäcke till Kiwi är klart. Påbörjat när han var en liten bulle inuti mig. Sydde “klart” det med fleece på baksidan före han kom till världen, men var inte helt nöjd, och det blev aningen litet… så, jag sprättade upp det, och har nu gjort klart det med ett fint påslakan som jag hittade på second hand. Det vita och grå passade jättebra ihop med det blå och gröna! Och Kiwi verkar tycka om det! 🙂 (Känner ni igen tyget jag använde till nästet och amningskudden?)


It is done! My quilted blanket for Kiwi is done. Started when he was still a small bump inside me. I “finished” it with a fleece backside before he was born, but I wasn’t to happy with the finish, and also it felt a bit on the small side… so I ripped it out again, and now finally finished it up with some nice bed linen I found at second hand. The white and gray worked out so well with the blues and greens! And Kiwi seems to like it! 🙂 (Recognize the fabric I used for the nest and for the nursing pillow?)

Homemade blanket for Kiwi!

Homemade blanket for Kiwi!

Homemade blanket for Kiwi!

Homemade blanket for Kiwi!


Posted

in

, , , ,

by

Tags:

Comments

3 responses to “FO: Blanket”

 1. Fiff avatar

  Hej! Och grattis till pojken, såhär 6 månader senare.. 😉
  Jag har varit urkass på att blogga, så har inte riktigt hängt med.
  Du som är ganska aktiv med att blogga fortfarande, hur upplever du bloggandet numera? Känns det inte som att det har dött ut lite grand? Det var så härligt för några år sedan, som en riktig handarbets-blogg-familj 🙂
  Men det är klart, barn kommer till och fritiden blir mindre. Så är det för mig i alla fall.
  Har du insta förresten?
  Kram!

 2. Fiff avatar

  Hej! Och grattis till pojken, såhär 6 månader senare.. 😉
  Jag har varit urkass på att blogga, så har inte riktigt hängt med.
  Du som är ganska aktiv med att blogga fortfarande, hur upplever du bloggandet numera? Känns det inte som att det har dött ut lite grand? Det var så härligt för några år sedan, som en riktig handarbets-blogg-familj 🙂
  Men det är klart, barn kommer till och fritiden blir mindre. Så är det för mig i alla fall.
  Har du insta förresten?
  Kram!

 3. […] som inte är så bra att sy. Jag har lyckats med vissa saker, som projektpåsar, haklappar, Kiwis filt, min älskade amningskudde … Men jag tycker många steg med att sy är trist, och får […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *