Scrap Slippers in Eskimo

Footwear

Footwear

Hade massor med restgarner kvar efter mina babykoftor i Eskimo, så jag testade detta nya Drops-mönster på tofflor. Jag förstår inte alls ökningen i början/slutet av en del varv (slutade med att det såg ut som fan och fick göras om utan ökning). Väldigt mysiga tofflor i vilket fall; smart design och både roliga och lätta att göra. Inte osannolikt att jag gör ett par i blått eller lila i födelsedagspresent till en vän. 😛

 

***

 

Had lots of scraps left over from my baby cardigans in Eskimo, so I tried out this new Drops pattern for slippers. I really don’t understand the increase at the beginning/end (ended up looking like shit, frankly, so I had to redo and ignore that increase). Very cosy slippers, anyway, smart design and fun and easy to do. It’s not unlikely I do another pair in blue or purple as a birthday gift to a friend. 😛


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *