Express sweater knitting…

Express

 

I’ve been making such slow progress on this sweater for my hubby… and now I noticed that something had gone wrong with my gauge halfway through the body, it was much looser than at the bottom edge… Meh. So I’ll probably be ripping that out. But, since he’s been asking for a really thick and warm wool sweater, I had a peek at the super bulky yarn, and fell for this lovely Eskimo Tweed from Drops – it looks so beautiful in this natural color! One evening and two skeins later I was already through the yoke! After some impatient waiting for more skeins, I can finally get on with it. It’s so satisfying when it’s growing so quickly! 🙂

Today was the last day of my 3 week internship as a nurse, and I’m completely exhausted. I look forward to just relaxing and catching up for a few days now – I need it!

 

***

 

Åh, vad långtsamt det har gått med tröjan till min man… och nu märkte jag att något hade hänt med min stickfasthet halvvägs genom kroppen, det var mycket lösare än i nederkanten … Meh. Så det blir nog bara till att repa upp eländet. Men, eftersom han har frågat efter en riktigt tjock och varm ylletröja, så kikade jag lite på de extratjocka garnerna i garnaffären, och föll för denna härliga Eskimo Tweed från Drops – det ser så snyggt ut med de naturliga färgerma! En kväll och två nystan senare var oket redan klart! Efter otålig väntan på fler nystan kan jag äntligen fortsätta. Det är så tillfredsställande när stickningen växer så snabbt! 🙂

Idag var sista dagen på min 3 veckor långa praktik som sjuksköterska, och jag är fullständigt slutkörd. Jag ser fram emot att få ta det lugnt i ett par dagar och komma ikapp – det behövs!


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *