The scrappy blanket!

By now I’m so far into this one that I’m  confident that I’ll actually push though and finish it! Not right now, of course, since it’s such a massive project… Imagine how long the rounds will be when it’s doubled in size! 🙂

You really use up surprisingly large amount of yarn! I’ve raided my stash two times already – first the small scraps, which went out like a light, and then the larger scraps were harvested as well. It’s very basic, just a flat circle with hdc’s. I’m working in a spiral rather than closed rounds,  and I use every yarn until it runs out before I change color.

What do you think?

 

***

 

Nu har jag kommit så långt in i detta projekt att jag är övertygad om att jag faktiskt kommer att avsluta det! Inte just nu, såklart, eftersom det är ett sådant massivt projekt … Bara tänk dig hur långa varven kommer vara när den är dubbelt så stor! 🙂
Man använder verkligen snabb upp en förvånansvärt stor mängd garn! Jag har plundrat min stash två gånger redan – först de små resterna, som gick åt i ett nafs, och sedan skördades de större resterna också. Mycket enkelt mönster, bara en platt cirkel med halvstolpar. Jag virkari en spiral snarare än slutna rundor, och använder varje garnbit tills den tar slut innan jag byter färg.

Vad tycker ni?

Scrap blanket

Scrap blanket


Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

3 responses to “The scrappy blanket!”

 1. Emilia avatar

  Blir superläckert!

 2. Catarina avatar

  Den blir jättefin!!!

 3. Sanja avatar

  I love it. So beautiful, especially with all the colors. Makes me wish that I crochet.

  Love of Cuteness

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *