Scrap Leksak (Stash bust #13)

Jag har ju inte bara gjort en Leksak, utan två! Min restgarnsversion är klar, och väntar på fotografering. Det blev bättre än jag hade trott med den svarta kanten, känner mig riktigt nöjd! Ibland handlar allt om att välja en annan väg än den man brukar. 🙂

Fungerade jättebra med restgarner till detta projektet – tunikan äter ju en hel del garn, och det är inte alltid budgeten räcker till. Lite blandade garner som jag kan rekommendera till detta mönster är till exempel Malabrigo Worsted, madelinetosh vintage, Svarta Fårets Raggsocksgarn, Drops Big Delight… eller varför inte något roligt tunnare sockgarn hållt dubbelt? Många möjligheter!


I’ve not made one Leksak, but two! My scrap yarn version is finished, and is waiting to be photographed. It turned out better than I expected with the black edging, so I’m really pleased! Sometimes it’s all about choosing the path you wouldn’t normally. 🙂

Worked really well with scrap yarns for this project – the tunic eats a lot of yarn, and the budget won’t always allow it. Some mixed brands I can recommend for the pattern are for example Malabrigo Worsted, madelinetosh vintage, Svarta Fårets Raggsocksgarn, Drops Big Delight… or why not some nice fingering weight sock yarn held double? Many possibilities!

Leksak Lady

Leksak Lady

Leksak Lady

Comments

One response to “Scrap Leksak (Stash bust #13)”

  1. Catarina avatar

    Den ser jättefin ut och jag håller verkligen med om att det blev bra med den svarta kanten :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *