Marled magic mystery shawl #2

Efter att ha påbörjat första ledtråden flera gånger började jag bli riktigt frustrerad över hur färgerna skulle kombineras. Ingenting kändes rätt! Gjorde ett sista desperat försök med en hög “höst plus starkrosa”, och äntligen! Jag är supernöjd! Matchande sockor, såklart.


After starting the first clue a whole bunch of times I was getting very frustrated about how to combine my colors. Nothing felt right! I made a last desperate attempt with this warm “autumn plus hot pink pile”, and finally! I’m loving it! Matching socks, of course.

Marled magic mystery shawl 2017

Marled magic mystery shawl 2017

Marled magic mystery shawl 2017

Marled magic mystery shawl 2017

Marled magic mystery shawl 2017

Marled magic mystery shawl 2017

 


Posted

in

, , ,

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *