Magnolia Chunky pullover

Att sticka med tjockt garn och stora stickor kan vara så beroendeframkallande. Efter alla mina Twiggy och min fina Stjernesluddgenser kan jag inte sluta. Återigen med två trådar Drops Air, har jag lagt upp för Magnolia Chunky av danska Camilla Vad. Garnet är tjockare än vad som är tänkt för mönstret (10 maskor istället för 12 över 10 cm), så jag stickar en storlek mindre än tänkt.


Knitting with bulky yarn och larger needles can be so addictive! After my many Twiggys, and my lovely Stjernesluddgenser, I can’t stop myself. Again using Drops Air held double, I’ve CO for the beautiful pullover Magnolia Chunky by Danish Camilla Vad. The yarn is thicker than intended (getting 10 sts rather than 12 over 10 cm) for the pattern, so I’m knitting it one size down.


Posted

in

, , ,

by

Comments

2 responses to “Magnolia Chunky pullover”

 1. Kristina Farsinsen avatar
  Kristina Farsinsen

  Din Magnolia Chunky ser så lækker ud i Drops Air. hvor meget gerne brugte du til en str. M?

  1. madeleine avatar
   madeleine

   Tack! Det gick åt ca 8 nystan! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *